Host

Ligger här hemma med förskylning och det är halvkul får jag la säga, ena stunden mår man hyffsat bra och andra stunden mår man dåligt.
Man går och små hostar under dagen och när man ska lägga sig då sätter det igång reält, hostar så man känner kräkreflexen, hua. Man dricker varmt vatten☕ och tror att det ska släppa lite men det gör det inte. Det slutar med att man sitter upp och sover för det är det enda som hjälper för tillfället, men man kanske inte sover så bra i denna sovställning.

Det har verkligen blåst i natt, det har knäppt i väggarna och man tror att huset ska rasa. Men jag vet att Stefan har byggt ett kanonbra hus och att det håller i alla väder. Lite kallt kan det va här inne i bland. Vi brukar ha ca 16-17 grader och det tycker jag är på tok för kallt. Jag vill ha ca 19-20 åtminstone. Just nu har vi en bra temperatur i huset och hoppas att det förblir så.

Vintern☃ verkar va tidig i år, jag har inte hunnit med att köpa vinterkläder till barnen ännu. Stackars barn tänker väl ni.
Jackor, byxor, mössor, vantar, skor ja allt man ska ha till tre barn kostar en del att inhandla. Tindras och Viljas vinterskor från i vintras passar fortfarande men deras fötter växer som gräs så dom passar nog inte länge till.
Vinterskor är det tråkigaste att köpa, det andra är roligare.
Nu är det inte bara barnen som behöver vinterkläder, det finns ju en mamma i huset som också behöver kläder, jacka, skor eller stövlar. Har haft min vinterjacka ett bra tag nu och den börjar se sliten ut, måste ha en ny.
Får se när jag hinner in till stan för att inhandla allt detta.


Ha en underbar helg allesammans!

Johanna

3 kommentarer:

 1. Äsch så trist för dig att vara förkyld! Hoppas du kryar på dig så att du kan shoppa det du behöver!

  Tack, ja jag tycker ju också så klart att mina killar är fina :)Roligt att du tycker dom är lika, får höra det ofta men ser det inte riktigt själv :)

  Krya på dig, kram och ha en trevlig helg du också!!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig!

  kram

  SvaraRadera
 3. Krya på dig!
  Själv är jag helt slut. Har nog stessat för mycket de senaste veckorna och idag känns det som jag bara vill ligga i sängen och läsa. Går jättebra med tre barn ;)

  Fotoboken har jag beställt från Photohome. Den känns riktigt bra. sidenmatta sidor. Jag har också tidigare beställt från myphotobook.se och mac´s egna förlag.

  Ha en bra dag!

  Kram Josefine

  SvaraRadera

♡Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad!♡
Bli inte ledsen om jag inte svarar dig, men jag tänker på dig i allafall.
Kram Johanna