Vad har jag gjort!?

Började fixa lite i "Design" här på bloggen och det blev inte som jag hade tänkt mig, glömde spara min mall, vilket var väldigt korkat av mig för nu får jag inte tillbaka den mallen som jag hade för en lite stund sen, buhuuu.
Men vet ni vad jag gjorde, jo jag kopierade den mallen och klistrade in den i ett Word-dokument och skrev ut den, men tror ni att jag sparade den, NEJ!!!!!
Nu har jag en HTML-kod på 10 papper som jag inte är så sugen på att skriva av i ett nytt Word-dokument med alla möjliga tecken, för att sen kunna klistra in den här på blogger.
Ni får helt enkelt ta bloggen som den är just nu så ska jag se om jag kan få till det som jag vill ha det så småningom.

3 kommentarer:

 1. Fasen vad jobbigt! Gjorde nåt liknande nån gång förut, så nu vågar jag inte röra min blogg :-)

  SvaraRadera
 2. Åh vad jobbigt. Så fär gjorde jag också en gång. Hoppas du får till det som du vill (tycker dock att det ser bra ut nu). Ha det gott!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. onej onej va surt. så jobbigt för dig. förra julen började jag fixa med koderna i min mall och kom åt någon knapp som tillät ngt och så såg hela bloggen helt galen ut.. det tob mig 2 dagar att få tillbaka ungefär som det skulle se ut. Phu. inge kul. Som tur är så har jag lärt mig min läxa nu =) Så jag sparar alltid mallen innan jag går in och fixar med koderna.. Din blogg är i allafall fortfarande fin. =) Kram

  SvaraRadera

♡Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad!♡
Bli inte ledsen om jag inte svarar dig, men jag tänker på dig i allafall.
Kram Johanna