Det var den härliga trippen ;)

Idag packade vi bilen med tält, liggunderlag, mat, badkläder, ja allt som man behöver när man ska CAMPA med hela familjen.
Campingmålet skulle va Mölle i skåne. Vi hade kollat vädret innan och det skulle regna på dagen men avta under eftermiddagen och i morgon skulle det va fint väder så då tänkte vi att vi slår till.
Vi körde hemifrån kl. 9.30 i morse och checkade in kl. 12.00 på campingen i Mölle. Barnen fick besöka toaletten och vi fick valt ut en bra plats för tältet. Vi valde att vänta med att sätta upp tältet till det hade slutat regna ( för det hade ju smhi lovat :) ). Så vi tog bilen och körde vidare till Kullens fyr. En otroligt vacker plats med många farliga branta stup men också fina stigar. Regnet höll sig borta när vi var där (i ca 3 timmar, vilket var bra), men man kunde se längre bort STORA SVARTA MOLN komma mot oss. Vi tänkte, ja ja det ska la passera sen kommer det fina vädret. Men icke sa nicke, vädret blev bara värre och värre och vid 16.00 satte vi oss i bilen och körde mot campingen i värsta regnvädret. Vi parkerade bilen och tittade på varandra med frågande blickar, hur gör vi nu???? Vi satt nog i bilen i 20 minuter och funderade hur vi skulle göra. Det hela slutade med att jag gick in och checkade ut oss och vi åkte hem.
Nu när man är hemma under tak och med värme runtomkring sig så är jag glad att vi valde att åka hem och inte trotsade regnet.
Vi får helt enkelt ta Mölle en annan gång.
2 kommentarer:

  1. Lite typiskt Svenskt väder. Men det var väl tur ni åkte hem trots allt. Det finns fler tillfällen att campa och då vill man väl ha sol :) Önskar dig en fin vecka!
    Kram Josefine

    SvaraRadera
  2. Hehehe!
    Vi har varit på en veckas husbilssemester! Åkte den 9:de och har haft fint väder hela tiden! Orättvist va? Det regnade och åskade när vi körde mellan Mariannelund och High Chaparral. Då hade vi kaffepaus! ;)

    SvaraRadera

♡Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad!♡
Bli inte ledsen om jag inte svarar dig, men jag tänker på dig i allafall.
Kram Johanna